ΜΕ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ!9/1/2017

Κυκλοφόρησε σήμερα, κοινοποιούμενη και στην ΠΟΣ, ένα απαράδεκτο έγγραφο (είναι εγκύκλιος;) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ρυθμίζει την πληρωμή των αναρρωτικών αδειών στο προσωπικό της.
Το έγγραφο με αριθ. Πρωτ. 2900912 παρότι συντάχθηκε στις 4/12/2016 κοινοποιήθηκε μόλις σήμερα, μόνο με την υπογραφή του Προϊσταμένου ΔΑΔ και όχι ως εγκύκλιος της Διοίκησης. Με βάση ποιο δίκαιο, διαχειριζόταν το προσωπικό της η Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
Το έγγραφο αυτό, το οποίο όλως περιέργως δεν έχει την υπογραφή της άσχετης και επικίνδυνης Διοίκησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (Θεοχάρη και ενωμοτάρχη Τσαλίδη) καταργεί το εργασιακό δίκαιο που ισχύει στο σιδηρόδρομο, από το 1998 όταν καταργήθηκε το Ταμείο Αλληλοβοηθείας προσωπικού του ΟΣΕ και νομιμοποιεί αφενός μεν, τα άρθρα 648,652-655 του Α.Κ. και αφετέρου τους νόμους, 2112/20, 4558/30 και προσέξτε καλά!!! Τον αναγκαστικό νόμο 178/31.10.1967 της χούντας που υπέγραψε ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος!!!
Πω, πω δόξες ο Παπαδόπουλος. Μπορεί να πέθανε αλλά τα νομοθετήματα του, εφαρμόζονται ακόμη. Και από ποιόν; Από διορισμένους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!
Αναλυτικά θα γράψω σε λίγες ημέρες, περιμένοντας και την αντίδραση της ΠΟΣ γιατί τα σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ …


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

KAI ΑΛΛΗ «ΛΑΘΟΣ» ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΣΠΙΡΤΖΗ!!!

Δεν σε ξεχνάμε, Γιώργο!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ;