Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΥΡΗ!!!





Πανηγυρίζουν (τόσο τους κόβει!) οι τοπικοί άρχοντες στους Αγίους Αναργύρους γιατί η Περιφέρεια ενέκρινε την «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ» ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ  3.331.441,00€ .
Σωστά διαβάσατε!!! Και άλλο πράσινο στον πιο πράσινο δρόμο του Δήμου Αγίων Αναργύρων και μάλιστα με το τεράστιο ποσό των 3.331.441€!!! Μάλλον θα γεμίσει ο δρόμος μαύρες ορχιδέες!!!
Η οδός Γ. Παπανδρέου είναι χωρίς αμφισβήτηση, ο πιο, για να μην πω ο μόνος, πράσινος δρόμος του δήμου. Αρχικά, όταν έγινε η υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, υπήρξε το σχέδιο ο δρόμος να ενωθεί με την Πιπίνου και να αποτελέσει έξοδο της κίνησης από το δήμο Ιλίου και όχι μόνο, προς την εθνική.
Ευτυχώς δεν προχώρησε (δεν ξέρω για ποιο λόγο) αυτό το σχέδιο, αλλά η όρεξη είχε ανοίξει!!!
Τι σκέφτηκαν λοιπόν οι φωστήρες; Να ρίξουν και άλλο πράσινο στον πιο πράσινο δρόμο της πόλης και να το ονομάσουν όλο αυτό: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
Η συνταγή είναι γνωστή. Βρίσκεις έναν ωραίο και παχύ τίτλο κατά προτίμηση οικολογικού περιεχομένου, βρίσκεις μια εταιρεία (εδώ δεν θέλω σχόλια ή γελάκια!!!) που της αναθέτεις το έργο με τη νέα σύγχρονη μέθοδο της πιάτσας: ΜΕΛΕΤΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ διαμορφώνεις ένα κονδύλι που να καλύψει όλες τις ανάγκες και στο τέλος; Αναζητάς «πρόθυμους» να το ψηφίσουν.
Σε αυτό το στάδιο μπορεί να έχεις προβλήματα, γιατί οι πρόθυμοι δεν είναι πάντα εύκολοι. Στην περίπτωση αυτή όμως βρέθηκαν και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και προχθές και στην Περιφέρεια Αττικής όπου περιχαρής η πλειοψηφία ενέκρινε αυτό το σπάταλο και άχρηστο έργο – πρόκληση.
Λίγα μέτρα από τη Γ. Παπανδρέου βρίσκεται η οδός Λάμπρου Κατσώνη παράλληλη της εθνικής οδού και του ρέματος. Εδώ και 1,5 χρόνο όταν έγινε η μεγάλη πλημμύρα στη Δυτική Αθήνα και πνίγηκαν άνθρωποι, τα στηθαία της εθνικής οδού γκρεμίστηκαν και έπεσαν στο ρέμα. Κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμος έχουν δείξει από τότε, εγκληματική αδιαφορία για την αποκατάσταση των πρανών του ρέματος και της εθνικής, με κίνδυνο οποιαδήποτε στιγμή να πέσει όλη η εθνική οδός και να θρηνήσουμε αθώα θύματα.
Ανέφερα μόνο ένα έργο μεγάλης σημασίας το οποίο εκκρεμεί. Θα μπορούσα να αναφέρω και δεκάδες άλλα που λείπουν από την πόλη μας και ειδικά από το Καματερό.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Εδώ δεν υπάρχει εισαγγελέας; Δεν υπάρχει δικαιοσύνη όταν σπαταλιέται άσκοπα δημόσιο χρήμα;
Οι υγιείς δυνάμεις της περιοχής, θα πρέπει να συνεργαστούν για να ακυρωθεί αυτή η πρόκληση.

Παναγιώτης Τερζόγλου

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Γ. Παπανδρέου




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα