Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ε, όχι να μας φέρνουν τον Πασόκο τον .........!!!!!!

Αναστατωμένοι είναι οι εργαζόμενοι από την καθυστέρηση στην τοποθέτηση των νέων Διοικητικών Συμβουλίων και των Διευθυνόντων Συμβούλων στις περισσότερες ΔΕΚΟ κυρίως του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων. Από τη μία η καθυστέρηση δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ήδη προβληματική λειτουργία τους που είχε φτάσει στο ναδίρ, από τη μνημονιακή και νεοφιλελεύθερη πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. και από την άλλη η ονοματολογία διαλύει τελείως τα νεύρα των εργαζομένων αλλά και της κοινωνίας που έχει επενδύσει πολλά στην ανάπτυξη τους.

Οι παρεξηγημένες και συκοφαντημένες πρώην ΔΕΚΟ  (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, ΕΛΠΕ, ΕΛΤΑ κ.α.) αν εξυγιανθούν και αναπτυχθούν μπορούν να παίξουν αποφασιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και στην έξοδο της χώρας από την κρίση. Γι αυτό έγκαιρα ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά είχε επισημάνει ότι θα αντικαταστήσει όλες τις Διοικήσεις τους οι οποίες ΟΛΕΣ είχαν παίξει εγκληματικό ρόλο και θα προχωρήσει στην εξυγίανση τους, διαλύοντας τα καθεστώτα αδιαφάνειας και διαφθοράς που είχαν στηθεί σε αυτές. Αυτό περιμένουν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία από την κυβέρνηση, μόνο που, αντί γι αυτό ακούγονται ονόματα από το χθες.

Σε ΟΣΕ. ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, δεν έχει ορισθεί ακόμη κανείς ενώ οι 3 εταιρείες βρίσκονται υπό κατάρρευση!!!. Η ΕΡΓΟΣΕ είναι χωρίς Διευθύνοντα Σύμβουλο από πριν τις εκλογές!!! Φυσικά η επιλογή προσώπων που και ικανά να είναι και έτοιμα να υλοποιήσουν την πολιτική σου, δεν μπορεί να είναι βιαστική και πρόχειρη. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι στο γραφείο του υπουργού υπάρχουν βιογραφικά άξιων στελεχών που μπορούν να πάρουν το σιδηρόδρομο στις πλάτες τους. Από την άλλη ακούγονται διάφορα ονόματα από τα πράσινα και γαλάζια χρονοντούλαπα της ιστορίας που δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να αποτελέσουν επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως ο σιδηρόδρομος δεν έχει άλλο χρόνο!!!

Στην ΕΥΔΑΠ ο κόσμος είναι επίσης αναστατωμένος γιατί ενώ έχουν προταθεί στελέχη με πλούσια βιογραφικά, που γνωρίζουν το αντικείμενο της, στελέχη που έχουν δώσει αγώνες για το νερό κ.α. προκρίνεται (μέχρι στιγμής τουλάχιστον, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι) μετά από πρόταση της κ. Κατσέλη, ο Πασόκος κ. Σαράντης !!!

Κύριε Υπουργέ, δεν γνωρίζω εάν θα είναι αυτές οι τελικές επιλογές σας. Αυτό που γνωρίζω όμως και μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα είναι ότι, με τέτοιες επιλογές ούτε τη συμπαράσταση των εργαζομένων θα έχετε ούτε καμιά ανασυγκρότηση των επιχειρήσεων αυτών θα καταφέρετε. Αντίθετα, θα επιτρέψετε να διαιωνιστεί το καθεστώς σήψης και αδιαφάνειας, το οποίο οι εργαζόμενοι περιμένουν με ανυπομονησία να γκρεμίσετε!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα