Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΥΣ

Σήμερα στις 12.30 επισκεφθήκαμε (μαζί με τους συναδέλφους Περρή και Κοντό από την επιτροπή των μεταταγμένων) το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και συναντηθήκαμε με τον κ. Δέσπο, σύμβουλο του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Κατρούγκαλου.
Στην ολιγόλεπτη παρουσία του ο κ. Υπουργός, δήλωσε ότι είναι ενήμερος για τα προβλήματα των μεταταγμένων σιδηροδρομικών και θα στηρίξει το αίτημα για επιστροφή τους στο σιδηρόδρομο εφόσον τεθεί από το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών.
Ενημερώσαμε το σύμβουλο τόσο για το θέμα της μετάταξης όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μεταταγμένοι στις υπηρεσίες που βρίσκονται σήμερα. Στο περιθώριο της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε και το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημ. Τσουκαλά.
Επιδιώκουμε να συναντήσουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού κ  Ξυδάκη και να καταθέσουμε τροπολογία για το θέμα αυτό στο σχέδιο νόμου που έχει κατατεθεί για τους διωχθέντες υπαλλήλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα