Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ = ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΕ & ΕΕΣΣΤΥ!!!



Μετά το Συνέδριο της ΠΟΣ όπου αφαίρεσαν (4 σύνεδροι της ΔΑΚΕ ψήφισαν την ΠΑΣΚ) μία έδρα του Δικτύου Σιδηροδρομικών από τη ΓΣΕΕ, το αλισβερίσι των 2 παρατάξεων που ουσιαστικά λειτουργούν ως μία, συνεχίζεται στις εκλογές για την ανάδειξη ενός μέλους εκπροσώπου των εργαζομένων, στο Δ.Σ. του ΟΣΕ και ενός στο Δ.Σ. της ΕΕΣΣΤΥ.
Πως επιχειρείται αυτό;
H μεν ΠΑΣΚ κατεβάζει στον ΟΣΕ ένα "πρωτοκλασσάτο" στέλεχος της, το συνάδελφο Θανάση Λεβέντη (πρώην Πρόεδρο της ΠΟΣ, πρώην μέλος Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ και του ΟΣΕ και νυν μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ) η δε ΔΑΚΕ κατεβάζει στην ΕΕΣΣΤΥ τον νυν Γραμματέα της ΠΟΣ, συνάδελφο Παρασκευά Πουρλιάγκα.
Η επιλογή τους να μην κατεβάζουν "πρωτοκλασσάτα" στελέχη η μία απέναντι στην άλλη, έγινε γιατί υπάρχει παρασκηνιακή συμφωνία να στηρίξει η μία τον υποψήφιο της άλλης.
Οι επιλογές αυτές αφορούν τις ηγεσίες των 2 παρατάξεων και δεν αφορούν το σύνολο των συναδέλφων οι οποίοι θα δώσουν την απάντηση τους στην κάλπη.
Το Δίκτυο Σιδηροδρομικών, διεκδικεί (με τον Παναγιώτη Τερζόγλου και τον Παναγιώτη Κλειδόπουλο) την εκλογή στα Δ.Σ. του ΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, όχι για να δημιουργήσει νέους "παράγοντες" αλλά για να αποκτήσουν οι σιδηροδρομικοί ένα ακόμη μετερίζι αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα