Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ!!!

Το Ινστιτούτο Ερευνών (του κ. Αρσένη;) διοργανώνει αύριο εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους.
Αν κι εγώ δεν θα πάω, γιατί με μπερδεύει η πολυπλοκότητα των συμμετεχόντων, είναι μια πολιτική εκδήλωση που μπορεί να ενδιαφέρει άλλους.
Αυτή η πολιτική εκδήλωση όμως, επιχειρείται να γίνει αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης από ορισμένους φανερούς (η κρυφούς) παράγοντες οι οποίοι, αφού πρώτα ισοπέδωσαν ότι υπήρχε, υλοποιώντας με θρησκευτική ευλάβεια και υπέρμετρο φανατισμό, ότι μνημονιακό μέτρο ψηφίστηκε, τελευταία ... άρχισαν να αλλοιθωρίζουν προς το ΣΥΡΙΖΑ!!!
Προσπαθούν λοιπόν μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, να περάσουν μηνύματα συνεργασίας δική τους με το ΣΥΡΙΖΑ.
Πλανώνται "πλάνην οικτράν" εάν ελπίζουν ότι έτσι, θα βρουν άλλοθι και θα πάρουν συγχωροχάρτι για την άθλια πολιτική που εφαρμόζουν τόσα χρόνια στο Δήμο.
Δυστυχώς γι αυτούς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι δημότες έχουν μνήμη!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα