Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΕΡΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας ψήφισμα για τον ΕΟΠΥΥ και γενικά την υγεία. Το ψήφισμα καταψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις γιατί: (αντιγραφή από το επίσημο blog της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

-η Ενωτική Πορεία του κυρίου Δανάκου, διότι η διαδικασία ψηφίσματος δεν αρμόζει στο θέμα

-η Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ, διότι το ζήτημα δεν είναι να σώσουμε τον ΕΟΠΥΥ, αλλά η πάλη για τον σοσιαλισμό

-η κα. Ζαλακούδη, ο κ. Μαρίνης και ο κ. Μαξούρας, διότι τους θίξαμε το ΠΑΣΟΚ 


* Ο δε κ.Σαράντης στην συνέχεια δήλωσε ότι “είχε κι ένα δικό του ψήφισμα που ίσως τους κάλυπτε όλους”, αλλά δεν το κατέθεσε για να τιμωρήσει την παράταξή μας, αφού μέλος του ακροατηρίου που πρόσκειται στην παράταξή μας “μειδίασε”.


Στην ανακοίνωση της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ δεν αναφέρεται αν έγιναν (ή αν πρόκειται να γίνουν) έρευνες για να βρεθεί αυτός που "μειδίασε", αλλά φαντάζομαι ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί και θα λογοδοτήσει!!! Άλλωστε είναι  γνωστές οι "ευαισθησίες" του Δημάρχου σε διάφορα ζητήματα και ειδικά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία των δημοτών. Ήμουν κι εγώ θύμα της ευαισθησίας του όταν 2 χρόνια πριν, στην παντοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, χειροδίκησε εναντίον μου.

Έδειξε την ευαισθησία του και όταν ο σύντροφος του Πάγκαλος, έπαιρνε τα ιατρεία από το Καματερό και τα πήγαινε στα Άνω Λιόσια. Τη δείχνει 7 χρόνια τώρα που όντας Δήμαρχος, αδιαφορεί πλήρως για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγηθεί οι δημότες του από τη ληστρική πολιτική του κόμματος του.

Την δείχνει τα τελευταία χρόνια όταν όλα τα νοσοκομεία της περιοχής είτε υπολειτουργούν, είτε μεταφέρονται αλλού, είτε κλείνουν.

Τη δείχνει όλα τα χρόνια που είναι Δήμαρχος και χαρατσώνει (πριν από κάθε Στουρνάρα και κάθε μνημόνιο) κάθε λειτουργία ή παροχή.

Να συνεχίσω;

Ο Δήμαρχος είναι ο τελευταίος που έχει δικαίωμα να κάνει παρατηρήσεις σε οποιονδήποτε δημότη όταν, ο ίδιος, έχει ειρωνευτεί κατ΄επανάληψη δεκάδες δημότες που παρενέβησαν στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να υποστηρίξουν αιτήματα τους. Βέβαια βρίσκει (ή τουλάχιστον εύρισκε) και τα κάνει. Δεν ήταν μόνος του, είχε μαζί του όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας οι οποίοι δεν διαφοροποιήθηκαν ΠΟΤΕ και σε ΤΙΠΟΤΑ από τα λεγόμενα ή τα πεπραγμένα του. Είχε (όπως καυχιόνταν δημόσια) μαζί του 3 κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους. Άλλοι έλεγαν ότι είχε και τη μισή Ν.Δ. Τι περιμένετε λοιπόν;

H Δημαρχία Σαράντη που ολοκληρώνεται το 2014, προσέφερε τη μεγαλύτερη υποστήριξη στη μνημονιακή πολιτική που άσκησαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά.

Ευτυχώς πλησιάζει το τέλος της.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα