Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΙΕΣΤΕΣ!!!

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ (ετοιμάζομαι για τη μεγάλη διαδήλωση του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη) αλλά κατάντησε αηδία πιά, η δουλικότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η εγκληματική επιλογή της ΚΝΕ να κάνει ακόμη ένα Φεστιβάλ της στο πάρκο "Α. Τρίτσης".

Ακόμη μεγαλύτερη αηδία μου προκάλεσε η προβολή - γλείψιμο (;) αυτής της επιλογής από διάφορα blog του τζόγου ή του καφενείου (καφεblog ή προποblog) της περιοχής μας.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι; Το συγκεκριμένο πάρκο δεν είναι ούτε το πάρκο - τάδε, ούτε το πάρκο - δείνα!!! Είναι το Πάρκο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ "Α. Τρίτσης". Έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα και ο προορισμός του είναι για συγκεκριμένες χρήσεις. Δεν θα μπώ στην ουσία. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφθεί το site της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για να ενημερωθεί.

Βρήκα στο αρχείο μου όμως την παρακάτω φωτο και νομίζω ότι είναι ενδιαφέρουσα και σημαδιακή.
















Τώρα σε ότι αφορά την εμμονή της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, προσωπική μου άποψη είναι ότι, είναι εγκληματική και ότι δίνει πρόσθετα επιχειρήματα στα κοράκια που πετάνε πάνω από το Πάρκο.
Το Πάρκο ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για να μην ξεχνιόμαστε!!!

Δηλαδή, τι θα πούμε αύριο στον Ρουβά ή τον οποιοδήποτε "καλλιτέχνη" ζητήσει το πάρκο; Τι θα απαντήσουμε στον "υγιή" επιχειρηματία; Θα του απαντήσουμε ότι εσείς  "βλάπτετε το περιβάλλον και το πάρκο" ενώ οι "ταξικοί" G.T. και οι ΝΕΒΜΑ το ανανεώνουν;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα