Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρέπει να είναι εκεί;;;;;;;

Τελευταία έχει αρχίσει να γίνεται πολλή κουβέντα για το που πρέπει να βρίσκεται καθένας. Και τελικά αν μπορεί ο καθένας να αποφασίζει να βρίσκεται όπου εκείνος θέλει. Όσοι βρεθούν σε σημείο όπου δεν «έπρεπε να είναι» μπορεί να υποστούν πολλά.

Ζούμε σε μια χώρα όπου η ελεύθερη διακίνηση, δεν είναι πλέον ελεύθερη. Η παρουσία του κάθε ατόμου στο χώρο μπορεί να του στοιχήσει και την παρουσία στο χρόνο και να τον χάσουμε.

Έτσι, ο τάδε διαδηλωτής δεν πρέπει να βρίσκεται στον συγκεκριμένο τόπο, όταν γίνεται διαδήλωση, γιατί μπορεί να καταλήξει στην εντατική, εάν δεν πέσει πάνω σε ζαρντινιέρες. Μπορεί να επισκεφτεί το συγκεκριμένο τόπο την επόμενη ημέρα και να κάνει τη βόλτα του ανενόχλητος.

Ο τάδε μετανάστης δεν μπορεί να βρίσκεται σήμερα στη συγκεκριμένη χώρα. Μπορεί να χρυσοπλήρωσε για να μπει ανενόχλητος, μπορεί να έγινε αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης από τους Ολυμπιακούς αγώνες μέχρι τις φράουλες της Μανωλάδας, αλλά τώρα … πρέπει να βρίσκεται εδώ;;; Να απελαθεί και να επανέλθει είτε με τον ίδιο τρόπο είτε ως τουρίστας.

Ο τάδε εργαζόμενος ο οποίος τόσα χρόνια απομυζά (;) το δημόσιο πλούτο και τρώει μαζί με τον Πάγκαλο, πρέπει κάθε πρωί να είναι στη δουλειά του; Δεν μπορεί να πάρει μια πρωτοβουλία, να σταματήσει οικιοθελώς να δουλεύει, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την κυβέρνηση που αγωνίζεται να νοικοκυρέψει τον τόπο;

Να πούμε για τους χιλιάδες συνταξιούχους που κόντρα στο δημοσιονομικό συμφέρον της πατρίδας, παρουσιάζονται καθημερινά σε γιατρούς και φαρμακεία, επιμένοντας να ζουν; Πρέπει να είναι εκεί;

Να πούμε για τους δεκάδες πολίτες που μόλις μαθαίνουν ότι θα εμφανιστεί κάποιο κυβερνητικό στέλεχος ή ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, χαλάνε τις φιέστες που διοργανώνουν οι παρατρεχάμενοι τους, είτε διαμαρτυρόμενοι είτε πετώντας αυγά, καφέδες και γιαούρτια; Πρέπει να είναι εκεί η στον καναπέ τους να παρακολουθούν τα παραληρήματα του Πάγκαλου, του Λοβέρδου, του Πεταλωτή, του Πρετεντέρη, της Τρέμη και των άλλων παιδιών;

Είναι βέβαιο ότι, η πιο αυταρχική μετά τη χούντα κυβέρνηση, εάν μπορούσε θα μας φορούσε από ένα βραχιόλι μέσω του οποίου θα μπορούσε να μας καθοδηγεί που πρέπει να βρισκόμαστε κάθε φορά και που όχι. Αν μπορέσει, θα το κάνει και αυτό.

Γι αυτό, στην καταστολή της διαμαρτυρίας και στα φοβικά σύνδρομα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση προκειμένου να κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι διάφοροι ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, πρέπει να απαντήσουμε δυναμικά και ξεκάθαρα. Κι ας διαμαρτύρονται διάφοροι «νοικοκυραίοι».

Μέχρι να ξεκουμπιστούν και αυτοί και οι μπιστικοί τους … ούτε σε χλωρό κλαδί!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα