Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι,
            σε λίγες ώρες ολοκληρώνεται τυπικά η προεκλογική περίοδος για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Νοέμβρη. Σε αυτές τις εκλογές θα εκλέξουμε νέους Δημάρχους, Περιφερειάρχες και ίσως … νέα κυβέρνηση. Η σημασία τους λοιπόν κάθε άλλο παρά μικρή είναι.

Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε όλες αυτές τις ημέρες. Να σας ευχαριστήσω για την υψηλότερη (για έναν αριστερό) τιμή, να μου αναθέσετε το ρόλο του επικεφαλής της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και υποψηφίου Δημάρχου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω και σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να δικαιώσω και τους αγώνες αλλά και την επιλογή σας. Επιτρέψτε μου το μεγαλύτερο ευχαριστώ να το απευθύνω στο σύντροφο μου (μας) τον Αλέκο.

Σας καλώ τούτες τις ώρες και μέχρι το κλείσιμο της κάλπης την Κυριακή στις 19.00 να οργώσουμε κάθε σπιθαμή γης στο Καματερό και στους Αγίους Αναργύρους. Να μεταφέρουμε τη φωνή της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ σε κάθε στενό, σε κάθε πλατεία, σε κάθε σπίτι, σε κάθε χαντάκι από το Ποικίλο μέχρι τις Τρεις Γέφυρες. Να μεταφέρουμε σε κάθε πολίτη, μισθωτό,  συνταξιούχο, άνεργο, νέο, μετανάστη, το μήνυμα που φτιάξαμε μαζί με τον Αλέκο: ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Καλώ κάθε δημότη και κάθε δημότισσα,
            να μην απέχει από αυτές τις εκλογές που κρίνουν το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους. Να μην τις υποτιμήσουν. Είναι σαν να υποτιμούν την ίδια τη ζωή τους.

Με την ψήφο του, να δώσει το πιο ηχηρό μήνυμα απόρριψης της πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όπως περιγράφεται στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

Να καταδικάσει και να κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις δημοτικές αρχές του κ. Καμαρινόπουλου και του κ. Σαράντη που καταδίκασαν τις πόλεις μας σε μαρασμό και τους πολίτες στην ανέχεια.

Να εμπιστευτεί τις δυνάμεις της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ κάνοντας την
τη νέα δημοτική πλειοψηφία.

ΜΕ ΤΗΝ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 5/11/2010
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα