Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΥΡΙΕ ΡΕΠΠΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ

Χάνοντας την ψυχραιμία του, ο κρυπτόμενος από τους σιδηροδρομικούς αλλά μόνιμος συνομιλητής των εργολάβων και του ΔΝΤ, Υπουργός Υποδομών κ. Ρέππας, επιτέθηκε στους συνδικαλιστές του ΟΣΕ λέγοντας ότι: εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους!!!
Πόσο θράσος πρέπει να έχει κανείς; Πόσο υποτελής πρέπει να είναι, όταν δεν διστάζει να συκοφαντήσει μια δημοκρατική έκφραση των εργαζομένων  όπως τα συνδικάτα και οι εκπρόσωποι τους; Εκτός και δεν πιστεύει πλέον σε αυτά και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των αφεντάδων του.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο κ. ΡΕΠΠΑΣ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΑΝΤΕΛΗ;
Οι σιδηροδρομικοί ΟΜΟΦΩΝΑ και ΟΜΟΘΥΜΑ απορρίπτουν τα σχέδια διάλυσης του ΟΣΕ, το ξεπούλημα της τεράστιας περιουσίας του που πληρώθηκε με το υστέρημα του ελληνικού λαού και των φιλέτων του, στα τρωκτικά - συνομιλητές του κ. Ρέππα και της κυβέρνησης Παπανδρέου που τόσα χρόνια λυμαίνονται τη δημόσια περιουσία.
Την πρώτη απάντηση θα την πάρουν την 8 και 9/9/2010, στο μαζικό και ενωτικό αγώνα όλων των εργαζομένων στις μεταφορές, στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ και αλλού μέχρι να αναγκαστούν να πάρουν πίσω το σχέδιο διάλυσης του ΟΣΕ και εξαθλίωσης των εργαζομένων.
ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ
Γραμματέας της ΣΕΚ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα