Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ...

Το είδα το παπαγαλάκι! Χθες βράδυ περνώντας από την πλατεία, στάθηκα λίγο να θαυμάσω το ανεγειρόμενο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ. Εκεί που θαύμαζα την τεχνοτροπία της κατασκευής, είδα στη σκεπή της ένα ... πράσινο παπαγαλάκι.
(Δεν μπορεί), σκέφτηκα, (αυτό που χάθηκε θα είναι. Πόσα πράσινα παπαγαλάκια μπορεί να έχει ο Δήμος;)
Ετοιμάστηκα να ειδοποιήσω τη Δημοτική Αστυνομία αλλά, το παπαγαλάκι άρχισε να κρώζει και να κουτσουλάει. Και το παράξενο είναι ότι, κάθε φορά που έκανε μια κουτσουλιά, έτρεχε γρήγορα κάτω και η κουτσουλιά ... έπεφτε πάνω του (;;;). Ρε μυστήρια πράγματα.
Έφυγα να μη φάω καμιά αδέσποτη και έτρεξα να γράψω στον "Κοσμά και Δαμιανό" μήπως μπορεί να το εξηγήσει.
Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Σχόλια

  1. Κοσμάς και Δαμιανός28 Νοεμβρίου 2009 στις 1:37 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε,
    η εξήγηση είναι απλή. Επειδή στην πλατεία Βελουχιώτη φτιάχνουν την άσφαλτο και η ατμόσφαιρα είναι αποπνιχτική, είπε το παπαγαλάκι να αλλάξει λίγο κλίμα και να δοκιμάσει την τύχη του στο Μαυσωλείο του Σαράντη στην κεντρική πλατεία.
    Τώρα για τις κουτσουλιές που του γυρίζουν στη μούρη, αρμόδιος να σε πλοηροφορήσει είναι ο βαθιά οικολόγος του δήμου μας, ο άλλως επονομαζόμενος και κωλοτούμπας, ο αγέρωχος οικολόγος πράσινος δημοτικός μας σύμβουλος, ο κεραιομάχος Πούλιος.
    Πιστέυω να βοήθησα λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ταξίαρχος Πούλιος28 Νοεμβρίου 2009 στις 7:34 μ.μ.

    Καλά μου λετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα