Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΕΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Συνεχίζοντας τον αλλαζονικό του κατήφορο ο Δήμαρχος των Αγίων Αναργύρων και παρασυρμένος από την καθεστωτική και αυταρχική του συμπεριφορά, επιτέθηκε ξανά σε όσους επιχειρούν να του κάνουν κριτική. Ουσιαστικά την απαγόρευσε, αφού γκαιμπελίστικα ταύτισε όσους κάνουν κριτική στις αυθαιρεσίες του με "εχθρούς του λαού".
Έτσι, επιτέθηκε στο Δημοτικό Σύμβουλο Σωτ. Ραυτόπουλο (επικεφαλή της Δημοτικής Αναγέννησης) χαρακτηρίζοντας τον "επικίνδυνο", ενώ στον εκπρόσωπο της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ Παν. Τερζόγλου επεφύλαξε άλλου είδους κατηγορίες. Τον κατηγόρησε (απευθυνόμενος προφανώς όχι στον ίδιο αλλά στο δημοτικό και πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί) ότι: κάνουν πολιτική για να τα παίρνουν;;;;;
Όλα αυτά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν συζητήθηκαν οι αυθαιρεσίες του Δημάρχου και του ιδιώτη στην πλατεία (στο πρώην Βούκινο).
Για την ουσία της υπόθεσης θα ενημερωθούν οι Δημότες από την ΑΠΟΔΡΑΣΗ αλλά, εάν ο κ. Δήμαρχος έχει τώρα αυτή τη στάση απέναντι στην αντιπολίτευση, φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά τις εκλογές, εάν βγεί το ΠΑΣΟΚ.
Εάν ο κ. Δήμαρχος δυσκολεύεται τώρα να δώσει το λόγο σε πολίτες ή σε εκπροσώπους Δημοτικών Παρατάξεων που δεν συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, φανταστείτε τι θα κάνει, εάν μετά τις εκλογές, γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.
Εάν ο κ. Δήμαρχος αυθαιρετεί τώρα, φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά τις εκλογές, εάν βγεί το ΠΑΣΟΚ και έχει να κάνει με ομοίους του.
Εάν ο κ. Δήμαρχος απειλεί τώρα προειδοποιώντας για μετά τις εκλογές, φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά, εάνβγεί το ΠΑΣΟΚ.
Κύριε Δήμαρχε, σου το έχω γράψει ξανά σε ανάλογο φασιστικό παροξυσμό σου. Δεν έχεις ούτε το πολιτικό ούτε το ηθικό ανάστημα, όχι να κατηγορήσεις ούτε κάν να ψέξεις, όχι εμένα, αλλά ούτε την ΑΠΟΔΡΑΣΗ, ούτε φυσικά την Αριστερά της οποίας είσαι φυγάς και αποστάτης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα