Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΙ ... ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΣΕ

ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΥΓΚΩ, ΘΑ ΞΑΝΑΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ … «ΑΘΛΙΟΥΣ»

Μέσα σε αυτή την κρίση, με τους εργαζόμενους πανικόβλητους να μην ξέρουν από πού τους έρχεται η μία κεραμίδα μετά την άλλη, με την κυβέρνηση να απαγορεύει ουσιαστικά τις αυξήσεις για το 2009 δίνοντας βοηθήματα, οι «άθλιοι» του ΟΣΕ ξανακτύπησαν …

Σήμερα, Πέμπτη 19/3/2009 καταγγέλθηκαν στην Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, 4 (ή και περισσότερες) νέες συμβάσεις συμβούλων που υπέγραψε ο κ. Γιαννούσης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ.

Οι λεπτομέρειες που μαθεύτηκαν για μία από αυτές, περιγράφει όλη την κοινωνική αθλιότητα τόσο του ιδίου όσο και της κυβέρνησης.

Η μία σύμβαση λοιπόν αφορά μία κυρία (δεν έχει σημασία το όνομα) που προσλήφθηκε ως «εσωτερικός ελεγκτής» για να κάνει έλεγχο στα τεκταινόμενα στον ΟΣΕ σε όλη την επικράτεια. Θα αμείβεται με 7000€ το μήνα και θα έχει ως έδρα, όχι την Αθήνα όπου και η έδρα του ΟΣΕ αλλά το … Φραντζή (;;;;;;;) το γνωστό χωριό της Φθιώτιδας, από όπου προφανώς κατάγεται.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι, κάθε φορά που η κυρία θα μετακινείται από το Φραντζή, θα αμείβεται με εκτός έδρας κ.α., και για οποιοδήποτε έξοδο κάνει στην επικράτεια του ΟΣΕ από την Καλαμάτα έως το Πύθιο. Επίσης θα παίρνει μέχρι 2.500 το χρόνο για τα σεμινάρια ή την εκπαίδευση της.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ως σιδηροδρομικοί έχουμε δηλώσει ότι δεν φοβόμαστε αντίθετα, απαιτούμε τον έλεγχο σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΟΣΕ, αλλά … όχι κι έτσι. Η υπάλληλος του κ. Γιαννούση θα ελέγχει τον κ. Γιαννούση και τη Διοίκηση του (η δεν θα ελέγχει αυτούς) από τo … Φραντζή; Ούτε ο Παλαιοκώστας να ήταν δεν θα προλάβαινε.

ΑΘΗΝΑ 19/3/2009


ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Αναπ. Γεν. Γραμματέας της ΠΟΣ
Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ/ΟΣΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα