ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ;


Σκόπιμα επιχειρούν να δημιουργήσουν σύγχυση ανάμεσα στο ποια είναι η πολιτική - συνδικαλιστική αντιπαράθεση και ποια είναι η προσωπική επίθεση που αγγίζει τα όρια του εκφασισμού.
Αυτό το κάνουν πάντα, εκείνοι που δεν θέλουν η πολιτική να είναι αντικείμενο της καθημερινότητας, της διαπάλης και επιχειρούν να βάλουν στην ατζέντα οποιοδήποτε άλλο θέμα. Στην προσπάθεια τους να "στρέψουν το ενδιαφέρον αλλού" αρχίζουν και τις προσωπικές επιθέσεις ακόμη και για πράξεις του ποινικού δικαίου.
Στη συνδικαλιστική μου θητεία δέχτηκα τέτοιες επιθέσεις, πάντα ανώνυμες και πάντα υπόγειες. Έτσι είναι αυτά.
Τα τελευταία χρόνια όμως και ειδικά μετά το 2015, εκκολάφτηκαν και απόκτησαν φωνή. Έχουν πολιτική και κυβερνητική κάλυψη και δεν φοβούνται να διασύρουν ανθρώπους ούτε στο φως της μέρας.
Από τότε που ως άλλος Ηρακλής, έπλυνα την κόπρο του Αυγεία και καθάρισα τη ζωή μου, δεν απαντώ σε ότι κι αν λένε για μένα, ακόμη και όταν ανακατεύουν την οικογένεια μου. Με το φασισμό δεν συζητάς, τον πολεμάς!
Θέλω όμως να ρωτήσω δημόσια κάποιους παλιούς συντρόφους, αν θεωρούν ότι η παρακάτω φράση που αναρτήθηκε στο αυριανικό και προβοκατόρικο blog του ΣΥΡΙΖΑ/Δικτύου Σιδηροδρομικών, εντάσσεται στη συνδικαλιστική αντιπαράθεση που είναι θεμιτή ή με περιγράφει ως ένα απατεώνα του ποινικού δικαίου που δήλωνε διαφορετική έδρα στις συνεδριάσεις για να παίρνει χρήματα από την ΠΟΣ;
Αν δηλαδή πήγαινα στα δικαστήρια, θα με κατηγορούσαν ότι ποινικοποιώ τη συνδικαλιστική δράση;
Λέει επακριβώς η ανάρτηση:
Μιλάει ο Τερζόγλου για στοχοποιήσεις και κάνει και παρατηρήσεις....Αλήθεια συνάδελφε την περιόδο που ήσουν ¨παρατηρητής" που έμενες;Αθήνα ή επαρχία;Γιατί κάτι ακούγεται ότι ερχόσουν απο την επαρχία στις συνεδριάσεις
Τι λέτε σύντροφοι;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

KAI ΑΛΛΗ «ΛΑΘΟΣ» ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΣΠΙΡΤΖΗ!!!

Δεν σε ξεχνάμε, Γιώργο!