Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΙΔΩΣ ΑΡΚΑΔΕΣ !!! ή ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ Ο ΡΕΠΠΑΣ;;;

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε χθές 18/5/2010, ο Υπουργός Υποδομών ..... κ. Ρέππας που είχε σαν αντικείμενο τις αερογραμμές, φαίνεται "πέταξε" πολύ ψηλά και ... ζαλίστηκε.
Μεταξύ τυρού και αχλαδιού, που λένε, αναφέρθηκε και στον ΟΣΕ. Έτσι κι αλλιώς, από τότε που ανέλαβε (4/10/2010) η νέα ηγεσία του Υπουργείου, με τον ΟΣΕ ασχολείται ... όταν δεν έχει να κάνει τίποτα καλύτερο(;)
Μόνο που τη φορά αυτή ο κ. Ρέππας, ξέφυγε τελείως. Η αναφορά του ότι: "όποιος θα ήθελε να κάνει διατριβή επάνω στους τομείς της διαφθοράς και της κακοδιαχείρισης θα έπρεπε να πάει στον ΟΣΕ" είναι παχυδερμική, γκεμπελική και αλήτικη. Να τον χαίρεστε συνάδελφοι σιδηροδρομικοί της Αρκαδίας που τον ψηφίσατε κιόλας.
Κύριε Ρέππα, η αναφορά σας αυτή προσβάλλει μία δημόσια, μέχρι τώρα τουλάχιστον, υπηρεσία που εδώ και δεκαετίες προσφέρει φθηνές, οικολογικές και ασφαλείς μεταφορές στους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, στους φαντάρους, στους μετανάστες, στους ανθρώπους της περιφέρειας από όπου και κατάγεστε. Ο ΟΣΕ από τον 19ο αιώνα αποτελεί πηγή εμπορικής, πολιτιστικής και κοινωνικής δημιουργίας για εκατοντάδες ξεχασμένα (από εσάς τους πολιτικούς) χωριά και για εκατομμύρια πολίτες "δεύτερης" κατηγορίας. Η δε προσφορά του σε όλες τις μεγάλες στιγμές του Ελληνισμού με αποκορύφωμα την Εθνική αντίσταση είναι ανυπολόγιστη. Κύριε Ρέππα, δεν έχετε το δικαίωμα.
Η αναφορά σας αυτή, προσβάλλει χιλιάδες σιδηροδρομικούς που κάτω από αντίξοες συνθήκες, έστησαν και διατηρούν μέχρι σήμερα, μια επιχείρηση που, εάν εσείς που διοικείτε αυτόν τον τόπο τον αγαπούσατε κιόλας, ο ΟΣΕ θα αποτελούσε μηχανή ανάπτυξης και προόδου. Σιδηροδρομικούς που θρήνησαν δεκάδες θύματα, που είδαν δεκάδες συναδέλφους τους ακρωτηριασμένους πάνω ή κάτω από μηχανές και βαγόνια, πλακωμένους από τόννους σκύρων ή σιδηροτροχιών. Που υπερέβαλαν εαυτούς για να μεταφέρουν πρωθυπουργούς, όταν η χώρα ήταν διαλυμένη. Σιδηροδρομικούς που είναι γνώστες μιας σπάνιας επιστήμης που εσείς και οι προκάτοχοι σας απαξιώνετε. Κύριε Ρέππα, δεν έχετε το δικαίωμα.
Κύριε Ρέππα, εάν κάποιος θέλει να κάνει διατριβή στη διαφθορά και τη κακοδιαχείριση, αντί να τον ταλαιπωρήσετε στέλνοντας τον στον ΟΣΕ, καλύτερα να τον στείλετε στους συναδέλφους σας που πριν από εσάς είχαν την αποκλειστική ευθύνη (ως Υπουργοί Μεταφορών) για όσα συνέβησαν στον ΟΣΕ. Για να μην σας κουράσω, θα σας παραθέσω τα ονόματα τους για να τους βρείτε πιο εύκολα.

1990 - ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗΣ
1992 - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
1993 - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
1994 - ΠΑΓΚΑΛΟΣ
1994 - ΤΣΟΥΡΑΣ
1995 - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
1996 - ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
1996 - ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ
1997 - ΜΑΝΤΕΛΗΣ
2000 - ΒΕΡΕΛΗΣ
2004 - ΛΙΑΠΗΣ
2007 - ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
2009 - ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Όλοι αυτοί οι κύριοι, συνεπικουρούμενοι από τις Διοικήσεις που διόρισαν, σίγουρα θα σας λύσουν πολλές απορίες ώστε στο μέλλον να αποφύγετε παρόμοιες εγκληματικές αναφορές.

ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Αν. Γεν. Γραμματέας της ΠΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα