Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ





Για να είμαστε σωστά ενημερωμένοι, η απαράδεκτη απόφαση (ΑΔΑ: 71ΘΒ7Λ7-ΤΤΠ) για τη Γ. Παπανδρέου, ψηφίστηκε από την Περιφέρεια Αττικής ως εξής:

Απόντες : Οι Αντιπεριφερειάρχες Κυπριανίδου, Τζόκας, Καπάταης. Τα μέλη του Π.Σ. : Αθανασιάδης, Βρύνα, Γιάμαλη, Γούλας, Γρηγοριάδης, Δημοπούλου, Ζαφειρίου, Ζωγραφάκη - Τελεμέ, Ηλιόπουλος, Θανοπούλου, Καλογεράκος, Καστρινάκης, Κουκά, Κουτσούμπα, Μαντούβαλος, Μπαλού, Νικηταρά, Νικολιδάκη, Πρωτούλης, Ροκοφύλλου, Σαπουνά.

Κατά της ανωτέρω απόφασης ψήφισαν οι Μανουσογιαννάκης, Αγγελονίδη.

Λευκό δήλωσαν οι Σγουρός, Δαμάσκος, Δήμου, Καμάρας, Καράμπελας, Καστανιάς,
Μεθυμάκη, Παπαδημητρίου - Τσάτσου, Σμέρος, Χαρδαλιάς, Αδαμοπούλου– Κουτσογιάννη, Δανάκος, Μοίρας, Πελέκης, Βασιλάκη, Μαντάς, Ράικου.

Οι υπόλοιποι παρόντες σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι, η μνημονιακή Διοίκηση της Περιφέρειας συνεχίζει να έχει τη στήριξη όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΛΑΕ αφού τα μέλη της, όχι μόνο υπερψήφισαν την σχετική εισήγηση αλλά αναλαμβάνουν και ενεργό ρόλο στην υλοποίηση της απόφασης, όπως φαίνεται στο παρακάτω απόσπασμα:

Β) Ορίζει ως εκπροσώπους  της Περιφέρειας Αττικής στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της ανωτέρω προγραμματικής σύμβασης, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Δημάκο Δημήτριο ως Πρόεδρο τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Ζωγραφάκη– Τελεμέ Ελένη και την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Δήμου Σταυρούλα ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή της τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σμέρο Ιωάννη.

Η συνεργασία των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ στην Περιφέρεια Αττικής λοιπόν, μετατρέπεται σε πολιτικό έγκλημα διαρκές και όχι στιγμιαίο.

Για την ουσία του θέματος θα επανέλθω σύντομα και με άλλες πληροφορίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα