Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ!!!



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΡΙ.Κ.ΣΙ
                                                                                                                                    ΑΘΗΝΑ 27/9/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η κεντροαριστεροδεξιά Διοίκηση Θεοχάρη (ΣΥΡΙΖΑ) – Τσαλίδη (ΑΝΕΛ) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πρωτοτύπησε πάλι!!!

Δύο μήνες μετά την κατακύρωση της ιδιωτικοποίησης – ξεπούλημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς και ενώ εκκρεμεί αλλαγή του Οργανογράμματος της εταιρείας, αποφάσισαν να κάνουν προαγωγές!!!

ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ
ΟΤΑΝ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΑΛΑΛΓΕΣ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ;

ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;

ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αφού έγραψε στα παλιά της παπούτσια, τη διαβούλευση και τις προτάσεις της ΠΟΣ για τα κριτήρια προαγωγών, τις μαγείρεψε εδώ και μήνες και αφού άλλαζε μόνη της κάθε τόσο τα κριτήρια σύμφωνα με τις επιδιώξεις της, ανέδειξε τα στελέχη που ήθελε και θα την στηρίξουν στη νέα πραγματικότητα που ανοίχτηκε για το σιδηρόδρομο μετά την ιδιωτικοποίηση του.

Δεν είναι τυχαίο που ειδικά τις τελευταίες ημέρες, το αυριανικό blog των ΣΥΡΙΖΑ – ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ, στηρίζει με τόσο πάθος τα πεπραγμένα της Διοίκησης Θεοχάρη – Τσαλίδη!!!

Με τις προαγωγές αυτές, αναβίωσαν οι πράσινες και μπλε παράγκες των προηγούμενων χρόνων. Το μήνυμα που εκπέμπει σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μέσω των προαγωγών αυτών είναι: ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ!!! Όσοι έδειξαν με τη στάση τους τόσο σήμερα όσο και τα προηγούμενα χρόνια ότι, στηρίζουν πάντα τις επιλογές Διοικήσεων και κυβερνήσεων, όποιες και αν είναι, αυτοί θα επιβραβεύονται.

Όσοι συμμετέχουν ή στηρίζουν τη νέα εργοδοτική και κυβερνητική παράταξη, αναδεικνύονται. Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
         μπροστά σε αυτήν την εργασιακή και συνδικαλιστική λαίλαπα που έρχεται, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Όπως γκρεμίστηκαν οι προηγούμενες παράγκες, έτσι θα γκρεμιστεί και αυτή. Με τον οργανωμένο, συντονισμένο και ταξικό αγώνα μας.


ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα