Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΡΙ.Κ.ΣΙ
                                                                                                                                    ΑΘΗΝΑ 13/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον νέο Πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Αποστολόπουλο ότι, άλλο πράγμα είναι το ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ το οποίο υπηρετεί και άλλο πράγμα είναι το … ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ!!!!!

Αυτό το λέμε γιατί, όπως μας ενημέρωσαν έκπληκτοι συνάδελφοι, ο νέος Πρόεδρος του ΟΣΕ, διορισμένος από την κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επισκέφθηκε σήμερα εκτάκτως το Σ.Σ. Λιανοκλαδίου συνοδευμένος όχι από υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά από συνδικαλιστές του … ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ!!!!

Ο κ. Πρόεδρος συνοδεύτηκε από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΕΣΣΤΥ και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Σ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, συνάδελφο υπομηχανικό Παναγιώτη Κλειδόπουλο και τον Πρόεδρο της ΠΕΣΟΣΕ, σταθμάρχη Ανδρέα Μπούρα!!!

Όλως τυχαίως (;;;) στην ίδια αμαξοστοιχία επέβαιναν, ο υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές του Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ συνάδελφος τεχνίτης Συντήρησης Γραμμής Ντίνος Σουρμελής που κατέβηκε και αυτός στο Λιανοκλάδι και όπως φαίνεται σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣ και επικεφαλής της παράταξης, συνάδελφος μηχανοδηγός Χάρης Καραδήμας!!!

Κύριε Πρόεδρε, προσγειωθείτε!!!
Συνάδελφοι του Δικτύου, συνέλθετε!!!


ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα