Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ




ΠΡΩ.ΤΑ.ΣΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για ένα ΤΑΞΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

ΑΘΗΝΑ 14/11/2015


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ γιατί εδώ και χρόνια, έχει αφήσει τα μηχανεργοστάσια στο έλεος του θεού. Χωρίς ανταλλακτικά, με τεράστια κενά σε Ο.Θ., με τις παράγκες να λειτουργούν ανεμπόδιστα, με προσωπικό εξαθλιωμένο από τις συνεχείς μειώσεις στις αμοιβές και με τεράστια ανασφάλεια για το μέλλον του, τα συγκροτήματα δεν έχουν καταρρεύσει μόνο χάριν της επαγγελματικότητας των σιδηροδρομικών.

Τελευταίο χτύπημα της Διοίκησης Αγιάσογλου είναι η άρνηση της να τοποθετήσει Τομεάρχες και Ομαδάρχες στις Διευθύνσεις ΔΙΜΗΧ, ΔΕΡ και ΔΟΠΣΤΥ εδώ και ενάμιση χρόνο, παρόλο που έχουν υποβληθεί αιτήσεις από τις 15/7/2014.

Αυτό έχει επιτείνει ακόμη περισσότερο τη δυσλειτουργία στα συγκροτήματα, γεγονός που εξυπηρετεί τον κ. Αγιάσογλου και την παράγκα του αφού στόχος τους είναι η φτωχοποίηση των συγκροτημάτων και η ιδιωτικοποίηση τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους στα συγκροτήματα, καλούμε τα σωματεία του χώρου να μην επιτρέψουν να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση εκφυλισμού. Να απαιτήσουν εδώ και τώρα αποκατάσταση αυτής της αδικίας που αφορά μόνο τα μεσαία και μικρά στελέχη των συγκροτημάτων και όχι τους μεγαλόσχημους παράγοντες τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα