Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο «ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ» ΚΑΝΕΙ … ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ!!!




Αθήνα 4/5/2015

1.- Διάφοροι (σύντροφοι μου λένε ότι τώρα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να προσέχουμε και το λεκτικό μας!!!) «συνδικαλισταράδες» τις τελευταίες μέρες, άρχισαν πάλι τις συκοφαντίες.

Πριν λίγες ημέρες μου καταγγέλθηκε ότι, συνδικαλιστής και υπηρεσιακός παράγοντας (ονόματα θα ανακοινωθούν στην επόμενη Διοίκηση της ΠΟΣ ή στην επόμενη δημόσια συγκέντρωση) μάζευαν «χαρτάκια» προκειμένου να κάνει ο ΟΣΕ προαγωγές στη γραμμή και στα ΤΗΕ. Δημοσιοποίησα το θέμα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παρέμβει και η ΠΟΣ η οποία μέχρι τότε «δεν ήξερε τίποτα»!!! Αποτέλεσμα, το θέμα έφτασε μέχρι το Υπουργείο και τα χαρτάκια που μάζευαν, τα έβαλαν στο … συρτάρι!!!

Πάγια θέση μου ήταν, είναι και θα είναι, να καταργηθεί το διευθυντικό δικαίωμα για τις προαγωγές και να θεσπιστεί νέο αδιάβλητο και αξιοκρατικό σύστημα προαγωγών, στα πλαίσια αυτού που είχαμε προτείνει ως ΣΕΚ το 2009.

2.- Πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύτηκε η τροπολογία που υπογράφεται από 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και έχει πάρει έγκριση και από τον αναπληρωτή υπουργό κ. Σπίρτζη. Η τροπολογία δεν ήταν όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει, αλλά με την προσθήκη της παραγράφου 6 αφορά όλους τους συναδέλφους που είχαν εκδιωχθεί το 2010 σε εφαρμογή του ν.3891.

Η αναμενόμενη ψήφιση της τροπολογίας ανατρέπει το ένα σκέλος του ν.3891/10, αυτό που αφορά τις μετατάξεις των σιδηροδρομικών και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς. Όσοι δεν έχουν επιλεκτική μνήμη και εγώ και οι εκδιωχθέντες σιδηροδρομικοί δεν έχουμε, θυμόμαστε ότι, τα στελέχη της ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών με την απουσία της ΔΑΚΕ, έβαλαν πλάτη για να υλοποιηθούν αυτά τα μέτρα της κυβέρνησης τους. Παρά τις κάποιες κορώνες τους, με επιχειρήματα όπως: φύγετε γιατί θα ιδιωτικοποιηθεί ο σιδηρόδρομος ή μην ανησυχείτε και εκεί που θα πάτε, θα ίδια θα παίρνετε, έπαιξαν με επιτυχία το ρόλο τους.

Τώρα που έρχεται η ώρα της αποκάλυψης του ρόλου τους και η ώρα της ήττας τους, προσπαθούν με συκοφαντίες για μένα να σπείρουν τη σύγχυση ώστε να συνεχίσουν να «σιτίζονται στο Πρυτανείο»

Σε ότι με αφορά, έχω ακούσει τόσες συκοφαντίες και από τόσα διαφορετικά πρόσωπα μέχρι σήμερα, που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να έκανα πίσω. Άλλωστε είναι πολύ αργά για μένα, οι όποιες αλλαγές προς τα πίσω.!!!

Παναγιώτης Τερζόγλου
Μέλος Διοίκησης της ΠΟΣ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα