Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Το είδαμε κι αυτό!!!


 

Συνέβη χθες το πρωί, έξω από το κεντρικό κτήριο του ΟΣΕ στην Καρόλου, όταν απεργοί σιδηροδρομικοί ενημερωθήκαμε ότι συγκεντρώθηκαν αρκετοί εργολάβοι προκειμένου να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό για κάποιο σιδηροδρομικό έργο.

Παρά την ενημέρωση μας ότι υπάρχει 48ωρη απεργία και ότι το κτήριο βρίσκεται υπό κατάληψη από τους σιδηροδρομικούς, εκείνοι επέμεναν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό. Ενώ οι σιδηροδρομικοί τους εξηγούσαμε ότι δεν μπορούν να περάσουν, ορισμένοι από αυτούς προχώρησαν μέσα στο κτήριο. Όταν και πάλι ευγενικά τους παρακαλούσαμε να αποχωρήσουν, δεχτήκαμε λεκτικές επιθέσεις, όπως:

Ποιος είσαι εσύ;
Εγώ θα πάω όπου θέλω
Θα δεις τι θα σου κάνω
καθώς και το «ελληνοπρεπέστατο»: ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;

E, ναι λοιπόν αγαπητοί κύριοι!!! Ξέρουμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!
Και ξέρουμε πολύ καλά το ρόλο σας στο μεγάλο φαγοπότι με τα έργα του ΟΣΕ.

Όταν οι σιδηροδρομικοί είδαμε ότι παρά τις εκκλήσεις τους, λίγοι (ευτυχώς) εργολάβοι προχωρούσαν προς το εσωτερικό, τους σπρώξαμε και τους βγάλαμε εκτός του κτηρίου, χωρίς να χειροδικήσουμε εναντίον κανενός.

Τότε ένας από αυτούς, απειλώντας και βρίζοντας κάλεσε την αστυνομία. Αν σας πω ότι ημέρα απεργίας με δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους, η αστυνομία ήρθε με ταχύτητα ΜΠΟΛΤ, θα με πιστέψετε;

Κι όμως με αστραπιαία ταχύτητα εμφανίστηκε ένα περιπολικό και ένας αστυνομικός ζήτησε να μπει μέσα στο κτήριο, προκειμένου να συλλάβει έναν η περισσότερους σιδηροδρομικούς. Του εξηγήσαμε ότι σε απεργιακές συγκεντρώσεις είναι παράνομη η παρουσία της αστυνομίας και ότι για να μπει στο κτήριο χρειάζεται εισαγγελική εντολή και αποχώρησε παίρνοντας μαζί του τον εργολάβο (ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ;).

Δεν ξέρω αν το περιστατικό αυτό θα έχει συνέχεια. Αυτό που ξέρω είναι ότι, ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ. Και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η ηγεσία του ΟΣΕ (δυστυχώς και λίγοι σιδηροδρομικοί) οι οποίοι σε ημέρα Γενικής 48ωρης απεργίας απέναντι στα μέτρα που μεταξύ των άλλων, θα διαλύσουν και το σιδηρόδρομο, επιχείρησαν να κάνουν διαγωνισμούς μη τυχόν και χάσουν οι εργολάβοι το ρεγάλο τους!!!

Παναγιώτης Τερζόγλου
Απεργός σιδηροδρομικός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα