Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 13 Ιούλη 2012

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, νέος επικεφαλής της ορίστηκε ο Γιάννης Γκολφινόπουλος.
Ο σύντροφος μου Γιάννης, αναλαμβάνει σε μιά δύσκολη για όλους περίοδο, την εκπροσώπηση μιάς παράταξης που έχει να προσφέρει πολλά στην πόλη και τους κατοίκους της.
Ένας νέος άνθρωπος που, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα, δείχνει το δρόμο της δράσης και της προσωπικής ευθύνης.
Καλώ όλους τους δημότες του Δήμου μας, να τον στηρίξουν στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.
Είναι ευκαιρία, ο Δήμος μας να αλλάξει σελίδα και να τον εκπροσωπήσουν νέοι, άφθαρτοι άνθρωποι με  οράματα και πρόθεση για τις αναγκαίες ρήξεις με τα συμφέροντα και το κατεστημένο.
Η πόλη μας χρειάζεται ανθρώπους σαν αυτόν.
Σε ότι με αφορά, θα είμαι πάντα στο πλευρό του.

Παναγιώτης Τερζόγλου

Υ.Γ. Ευχαριστώ από καρδιάς, όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν στα χρόνια που είχα την ευθύνη της παράταξης.

Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΑΛΛΑΞΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ?ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ..ΚΡΙΜΑ,ΠΟΛΥ ΑΝΩΡΙΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα