Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΚΚΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!

«Καμία εμπιστοσύνη στο συνδυασμό του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Π.Τερζόγλου και σε όλες τις εκδοχές του διασπασμένου ΣΥΡΙΖΑ που βάζουν πλάτη στον ευρωμονόδρομο, σπέρνουν αυταπάτες ότι μπορεί να υπάρξει ανθρώπινος καπιταλισμός, είναι αφερέγγυοι».

Με αυτό το μικρό αλλά περιεκτικό απόσπασμα, το ΚΚΕ συμπεριέλαβε σε εκείνους τους οποίους οι δημότες των Αγίων Αναργύρων - Καματερού, δεν πρέπει να εμπιστεύονται, τόσο την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ όσο και εμένα προσωπικά. Φυσικά είναι δικαίωμα του. 
Δεν έχουμε τις δυνάμεις ούτε τα μέσα, να τα "βάλουμε" με το ΚΚΕ. Ούτε η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ούτε εγώ. Και δεν θέλουμε άλλωστε.
Έχουμε δηλώσει ότι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μας αντίπαλος ΚΑΙ σε αυτές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είναι, οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του ΔΝΤ , της Ε.Ε. και των υποστηρικτών τους, στην προκειμένη περίπτωση των απερχόμενων Δημοτικών Διοικήσεων του κ. Σαράντη και του κ. Καμαρινόπουλου.
Έχουμε δηλώσει επίσης ότι θεωρούμε σαν τη μοναδική λύση για το Δήμο μας, τη συσπείρωση και κοινή κάθοδο των δυνάμεων της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ και όσων δυνάμεων διαφωνούν και αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική του Μνημονίου και του Καλλικράτη.
Θεωρούμε ότι αυτές οι δυνάμεις μπορούν να σχηματίσουν μιά μεγάλη Δημοτική - λαϊκή πλειοψηφία και με επικεφαλής τον κ. Κατσαντώνη να απαλλάξουν τους δημότες και την πόλη, από τις καταστροφικές Διοικήσεις του παρελθόντος.
Και με αυτή τη θέση θα παλεύουμε μέχρι το τέλος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα