Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κύριε Τσιόγκα, η "μακριά γαϊδούρα" δεν είναι μεταφορικό μέσον.

Ρεσιτάλ ασχετοσύνης έδωσε σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών κ.λ.π. κ Τσιόγκας.
Στην εκπομπή του κ. Χασαπόπουλου, ήταν καλά προετοιμασμένη ώστε να μπορέσει ο κ, Γραμματέας να παίξει το ρόλο του και χωρίς φυσικά να υπάρχει αντίλογος.
Προσπαθούσε για 15 λεπτά να επικοινωνήσω στα 5 τηλέφωνα επικοινωνίας της εκπομπής αλλά, μάταια. Η κυβέρνηση δεν θέλει διάλογο. Και φυσικά το MEGA δεν θα χαλάσει το χατήρι της κυβέρνησης. Έτσι κ. Χασαπόπουλε;
Στο κάτω μέρος της οθόνης υπήρχε (για μία ακόμη φορά) αναφορά για "Απολύσεις σιδηροδρομικών", είδηση που προφανώς έδωσε η κυβέρνηση στο κανάλι. Και ο κ. Τσιόγκας με τη συμπαράσταση του κ. Χασαπόπουλου, μας έπαιζε το ρόλο (όχι τόσο καλά όσο ο Λοβέρδος και ο Ρέππας) του Ρομπέν των Σιδηροδρομικών που προσπαθεί να μας σώσει από τον κακό Σερίφη του ΔΝΤ.
Πόσο ανήθικος και αναξιοπρεπής, πρέπει να είσαι, για να συμπεριφέρεσαι έτσι, σε εργαζόμενους, που πριν ένα χρόνο υποσχόσουν άλλα;
Στη συνέχεια ο κ Τσιόγκας προφανώς ενθυμούμενος τα γαϊδούρια στο χωριό του, μίλησε για "καβάλημα" του τρένου και για τρένα "Ντε Σε Βώ", δείχνοντας ότι εκτός από επικίνδυνοι, είναι και άσχετοι.
Τυχαίο; Δε νομίζω!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα