Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ... ΟΕΟ;

Τέλος Σεπτέμβρη, κατά δήλωση του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα παρέδιδε (;) η ΕΡΓΟΣΕ τη μελέτη αξιοποίησης για το χώρο που απελευθερώθηκε στις πρώην γραμμές Πελοποννήσου. Μιλάμε για το κομμάτι από τον πρώην μικρό πευκώνα μέχρι την Αγίων Αναργύρων.
Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος και σε μια έξαρση επαναστατικότητας και αγανάκτησης δήλωνε: αν δεν φέρουν τη μελέτη, θα δουν !!!!!
Η μελέτη φυσικά δεν ήρθε (έχουμε καιρό μέχρι τις εκλογές), ο κ. Νέλλας (Διευθ. Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ) μας αποχαιρετά οσονούπω, ακολουθώντας τους άλλους συνεργάτες του Δημάρχου (τον ΥΜΕ κ. Χατζηδάκη και τον κ. Γιαννούση του ΟΣΕ) και κάποιοι "επικίνδυνα άσχετοι" εάν δεν "λειτουργούν κατ΄εντολήν", προπαγανδίζουν ότι ο Δήμος αλλάζει "ρότα" με τη  κατασκευή του νέου Σταθμού στον πευκώνα.
Έγραψα ήδη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα κρηπιδώματα στο νέο Σταθμό. Να είστε σίγουροι ότι θα βγουν πολλά ακόμη στη φόρα.

Σχόλια

  1. Δεν φταίω εγώ κύριε Τερζόγλου μας.
    Με τόσα που έχω να κάνω που να μου μείνει χρόνος ν'ασχοληθώ και μ'αυτό;
    Μέχρι το τέλος του έτους έχω να εγκαινιάσω 5 βρεφονηπιακούς, 6 κολυμβητήρια, 3 κλειστά γυμναστήρια, ένα καφέ-πιτσαρία-μπαρ στην κεντρική πλατεία και ότι άλλο πέσει στα χέρια μου.
    Λυπηθείτε με!
    Όλο δουλειά δουλειά!!
    Λορμί είναι αυτό, θα λιώσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθανασάκης(Δικηγόρος):

    Όλη μέρα ξημεροβραδιάζομαι στο περίπτερο στη νέα καφετέρια στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων για να πείσω κανέναν να μην ψηφίσει Σαράντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικηγοράκο, ότι κι αν κάνεις το ποτάμι δεν σταματάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα