Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Αυτό που ξέφυγε του Δημάρχου και δεν το σκέφτηκε μέσα στη φούρια του (;) είναι τούτο.
Οι προφορικές επιθέσεις του σε εκπροσώπους παρατάξεων, τους στοχοποιούν και τους παραδίδουν βορά, σε όποιον θεωρήσει ότι θίγεται από τη δράση και τις θέσεις τους.
Εάν συμβεί οτιδήποτε σε κάποιον από αυτούς, να ξέρει ότι θα είναι ο ένας και μόνος ηθικός αυτουργός.
Γιατί δεν είναι μόνο οι επιθέσεις ... "επικίνδυνοι" ... "εχθροί του λαού" ... "τα παίρνετε" ... που εκστόμισε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Είναι και όσα λέει καθημερινά, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, αφήνοντας στην άκρη την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του Δήμου που ταξιδεύει πλέον με τον αυτόματο πιλότο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα