Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Τις απόψεις μου για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ το διάστημα μετά τις εκλογές τΙς έχω εκθέσει στο προσωπικό μου blog (terzogloupanagiotis.blogspot.com) και δεν είχα πρόθεση να επανέλθω.

Με προκάλεσε όμως ένα άρθρο με τίτλο «Προτάσεις για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Οκτωβρίου) που δημοσιεύτηκε στην ΑΥΓΗ την Τρίτη 21/7/2009 και υπογράφεται από 31 μέλη συνιστωσών και ανένταχτους. Το ίδιο άρθρο στάλθηκε στο e-mail μου από την ΚΟΕ.

Στο άρθρο όπως άλλωστε αναφέρει και ο τίτλος του, περιέχονται προτάσεις όπως:

«Από αύριο να υλοποιηθούν οι αποφάσεις προηγούμενων σωμάτων:

1.- Να πραγματοποιηθούν παντού τοπικές, κλαδικές και θεματικές επιτροπές και συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την οργανωτική ανασυγκρότηση του.
2.- Να λειτουργήσει άμεσα γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που να κατοχυρώνει την πλουραλιστική εκπροσώπηση στα ΜΜΕ.
3.- Να εκδοθεί έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ.
4.- Να δημιουργηθεί πραγματικό και ισχυρό ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ.»

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται για νέες προτάσεις αλλά, για «αποφάσεις προηγούμενων σωμάτων» που δεν έχουν υλοποιηθεί. Και ποιοι καταλληλότεροι από τα μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για να μας απαντήσουν γιατί δεν υλοποιήθηκαν αυτές οι αποφάσεις;

Τη σύγχυση μου μεγάλωσε το γεγονός ότι στις 31 υπογραφές, υπογράφουν και αρκετοί σύντροφοι που ήταν και είναι (από όσο ξέρω γιατί έχει καιρό να ανακοινωθεί η σύνθεση της) είτε τακτικά είτε αναπληρωματικά μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί δεν έχουν κάτι να πουν;

Φταίει ο Αλαβάνος, ο Τσίπρας;
Φταίει το Αριστερό Ρεύμα, οι Ανανεωτικοί;
Φταίει κάποια συνιστώσα του ΣΥΝ; Κάποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ;
Φταίει κάποιος ανένταχτος;
Φταίει το κακό το ριζικό μας;

Ποιος εμπόδιζε η εμποδίζει τη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ να υλοποιήσει αυτές τις αποφάσεις; Μήπως τα μέλη της Γραμματείας που δεν υπογράφουν το κείμενο;

Γιατί δεν έχει ταμείο ο ΣΥΡΙΖΑ: Πως γίνεται να έχουν ταμείο οι συνιστώσες και να μην έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με 14 βουλευτές;

Αγαπητοί φίλοι, εάν και αυτήν την ώρα δεν πείτε την αλήθεια, εάν ούτε τώρα δεν μιλήσετε για τα πραγματικά προβλήματα της συνύπαρξης, τότε σε λίγο θα έχετε συνιστώσες με έντυπα και ταμεία άλλα δεν θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ.

Τερζόγλου Παναγιώτης
Σιδηροδρομικός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα