Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ (Μέρος Β!)

Στις 17/10/2008 ο Δήμαρχος κ. Σαράντης παρενέβη (και καλά έκανε) και γκρέμισε το εγκαταλειμμένο φυλάκιο του ΟΣΕ στην πλατεία, σταματώντας προσωρινά την ενοικίαση του φυλακίου και έκτασης 60 τ.μ. σε ιδιώτη. Έβγαλε μάλιστα και φωτογραφίες πάνω στα συντρίμια όπου φαίνεται να τηλεφωνεί μάλλον (;) στον υπουργό και να τον κατσαδιάζει.
Και μετά;
Λίγες ημέρες αργότερα υπέγραψε με τον ΟΣΕ και τον Υπουργό Μεταφορών κ. Χατζηδάκη μμνημόνιο αλλά, την περίπτωση αυτή την ξέχασε και δεν έκανε καμία αναφορά.
Και μετά;
Την Κυριακή του Πάσχα ο αθεόφοβος ιδιώτης εγκατέστησε ένα τερατούργημα μέσα στα μούτρα μας και ο Δήμαρχος παρενέβη πάλι. Τον πήγαν μάλιστα και στο αστυνομικό τμήμα για υποβολή μηνύσεων.
Και μετά;
Αυτή τη φορά φωτογραφίες δεν είδα. Ίσως να τις κρατάει για το προεκλογικό του φυλλάδιο, θυμάστε τον κ. Τρίγκα με τη σηκωμένη γροθιά; Ε, αυτός μπορεί να εμφανιστεί με κανένα ριγέ κοστούμι.
Και μετά;
Στο θέμα παρενέβησαν (και καλά έκαναν) η ΑΠΟΔΡΑΣΗ και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αποκαλύπτοντας και τις τεράστιες ευθύνες των Δημάρχων Τα,Τρι,Σα. Μόνο που ειδικά από αυτές τις 2 παρατάξεις της αριστεράς, ο κόσμος περιμένει περισσότερα πράγματα.
Η ώρα, οι δημότες των Αγίων Αναργύρων να διεκδικήσουν την δημόσια περιουσία της πόλης τους, έφτασε.

Υγ. Οι κακοήθειες που ακούγονται ότι ο υπουργός Μεταφορών κ. Στυλιανίδης θέλει το λουλουδάδικο για προσωπική του χρήση, είναι ψέμματα αλλά, όρκο δεν παίρνω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα