Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΘΛΙΩΝ ΟΣΕ ... συνέχεια

Σε μία επιχείρηση η οποία τα τελευταία 20 χρόνια «εξυγιαίνεται» διαρκώς αλλά, εξ αιτίας των «πλούσιων» σιδηροδρομικών μπαίνει συνεχώς μέσα, ο χορός των συμβούλων καλά κρατεί …

1.- Στις 14/11/2007 υπογράφεται η σύμβαση 100910/2007 ανάμεσα στον ΟΣΕ και στην εταιρεία ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., για παροχή υπηρεσιών φοροτεχνικού – φορολογικού συμβούλου. Διάρκεια της σύμβασης είναι 6 μήνες με δικαίωμα του ΟΣΕ για παράταση (δεν γνωρίζουμε εάν δόθηκε). Αμοιβή 7.497€ το μήνα. Στην αμοιβή αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται «τυχόν αναζήτηση εξειδικευμένων υπηρεσιών» και οι δαπάνες μετακίνησης που βαρύνουν τον ΟΣΕ.

2.- Στις 9/5/2007 παρατείνεται και επεκτείνεται η σύμβαση 102/28.11.2005 ανάμεσα στον ΟΣΕ και την εταιρεία GRANT THORNTON για παροχή λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών. Η παράταση δίνεται για ένα χρόνο με αμοιβή 136.850€ (μαζί με το ΦΠΑ). Ένας από τους υπεύθυνους για την ολοκλήρωση του έργου είναι ο κ. Γεώργιος Τσουκαλάς ο οποίος τον επόμενο χρόνο υπογράφει άλλη σύμβαση με τον ΟΣΕ.

3.- Στις 6/6/2008 υπογράφεται η σύμβαση 1001010 ανάμεσα στον ΟΣΕ και την εταιρεία R.P.S. Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (κ. Γεώργιος Τσουκαλάς) για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε οικονομικά και λογιστικά θέματα. Η διάρκεια είναι 1 χρόνος και η αμοιβή ορίζεται σε 124.950€. Επίσης στην αμοιβή αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται «τυχόν αναζήτηση εξειδικευμένων υπηρεσιών» και οι δαπάνες μετακίνησης που βαρύνουν τον ΟΣΕ.

4.- Στις 5/1/2009 υπογράφεται η σύμβαση 01/2009 ανάμεσα στον ΟΣΕ και στην κ. ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΣΟΦΙΑ με αντικείμενο «την υποστήριξη της υπηρεσίας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΟΣΕ αναφορικά με την διαχείριση των σχέσεων του με τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και τις επαφές με τους δημοσιογράφους». Η επιλογή έγινε «λόγω της επιστημονικής της κατάρτισης, της επαγγελματικής εξειδίκευσης και εμπειρίας της καθώς και της πολυετούς απασχόλησης της με τα Μέσα Επικοινωνίας».

Η διάρκεια είναι 1 χρόνος και η αμοιβή ορίζεται σε 4.000€ και θα αυξηθεί σε περίπτωση παράτασης. Η αμοιβή θα καταβάλλεται βάσει παραστατικών «κατόπιν πιστοποίησης της υπηρεσίας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων», δηλαδή υπαλλήλων του ΟΣΕ με μικρότερες αμοιβές.

5.- Παρόμοια είναι και η σύμβαση 02/2009 που υπογράφηκε με την κ. ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ για «υποστήριξη της Υπηρεσίας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΟΣΕ αναφορικά με τον σχεδιασμό προγραμμάτων επικοινωνίας και τον συντονισμό των ποικίλων δραστηριοτήτων δημοσίων σχέσεων του ΟΣΕ». Η αμοιβή σε αυτή την περίπτωση είναι 3.808€.

6.- Στις 22/12/2008 υπογράφεται σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών εσωτερικού ελεγκτή, ανάμεσα στον ΟΣΕ και τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΟΥΝΗ με διάρκεια τρία χρόνια. Στο διάστημα αυτό ο κ. Δούνης δικαιούται σε παροχή υπηρεσιών και σε τρίτους, θα αμείβεται με 7.636€ το μήνα και κάθε χρόνο θα παίρνει την αύξηση που θα παίρνουν και οι σιδηροδρομικοί. Ο ΟΣΕ θα του παρέχει κάθε είδους υλικοτεχνικό εξοπλισμό, θα καλύπτει πλήρως το κόστος των επαγγελματικών ταξιδιών του και θα καλύπτει μέχρι του ποσού των 2500€ το χρόνο τα έξοδα παρακολούθησης σεμιναρίων για θέματα εσωτερικού ελέγχου.

7.- Στις 18/2/2009 υπογράφεται σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών εσωτερικού ελεγκτή ανάμεσα στον ΟΣΕ και την κ. ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ επίσης με διάρκεια 3 χρόνια. Στο διάστημα αυτό η κ. Μπελιμπασάκη, δικαιούται σε παροχή υπηρεσιών και σε τρίτους, θα αμείβεται με 5.969€ το μήνα και κάθε χρόνο θα παίρνει την αύξηση που θα παίρνουν και οι σιδηροδρομικοί. Ο ΟΣΕ θα της παρέχει κάθε είδους υλικοτεχνικό εξοπλισμό, θα καλύπτει πλήρως το κόστος των επαγγελματικών ταξιδιών της και των μετακινήσεων της από τη Λαμία (όπου είναι η έδρα της κυρίας) και θα καλύπτει μέχρι του ποσού των 2500€ το χρόνο τα έξοδα παρακολούθησης σεμιναρίων για θέματα εσωτερικού ελέγχου.

8.- Στις 3/3/2009 το Δ. Σ. του ΟΣΕ αποφάσισε την πρόσληψη Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου – Μηχανολόγου Μηχανικού, ως σύμβουλου επιχειρήσεων. Η πρόσληψη του θα συνεχίζεται για όσο χρόνο παραμένει στη θέση του ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιαννούσης και θα αμείβεται με 5.355€ το μήνα.

Στον ΟΣΕ λειτουργεί εδώ και χρόνια Υπηρεσία Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων η οποία με την κατάλληλη ενίσχυση της με σιδηροδρομικούς μπορεί να ανταποκριθεί στο αντικείμενο της.

Στον οικονομικό, λογιστικό, φοροτεχνικό τομέα, αυτήν την στιγμή στον ΟΣΕ απασχολούνται 2 Γενικοί Διευθυντές, 3 Διευθυντές και μια πλειάδα υπαλλήλων με την ανάλογη κατάρτιση. Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη ότι ο ΟΣΕ βρίσκεται σε μια περίοδο οργανωτικών αλλαγών και μέχρι να γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Μεταφορών, όλα βρίσκονται σε στασιμότητα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ζήτησε με έγγραφο της από τον ΟΣΕ να της γνωρίσει όλους τους συμβούλους που συνεργάζονται αλλά ακόμη δεν πήρε απάντηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το τραγούδι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Χρόνια στα εργοστάσια πάνω στις μηχανές σίδερα και ιδρώτας η πραμάτεια μας, ηλεκτρολόγοι εφαρμοστές και λεβητοποιοί με τη σειρά μαζί με τα μεράκια μας Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Στις αποθήκες στους σταθμούς επάνω στα κλειδιά να φύγει η ταχεία με ασφάλεια, χτες αποχαιρετήσαμε με δάκρυα το Στρατή είπε πως θα γυρίσει στην Αττάλεια. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά. Πάντα με χιόνια και βροχές το τρένο προχωρά χαράζει το ταξίδι μέσα στ΄ όνειρο, με ελεγκτές, με συνοδούς και μηχανοδηγούς νάχουνε τη ζωή τους πάντα όμηρο. Τώρα έφεδροι πρώτοι στη γραμμή στην ΕΝΟΤΗΤΑ είν΄ η δύναμη, όλοι μια γροθιά, πίσω αν δεν γυρνά ο εργάτης πάντα θα νικά.

ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Active Member - Ο βλάκας με τα χίλια πρόσωπα